Boston cellohoes 4/4 van ripstop nylon, 23 mm gevoerd.

cellotas 4/4 van ripstop nylon, stevig en lichtgewicht
Deze hoes blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en optimale bescherming van uw instrument. Hij is stevig, en toch licht (ripstop nylon). Deze professionele cellotas is gevoerd met een zachte stoffen voering van maar liefst 23 mm dik en biedt extra bescherming boven de brug, rond de krul en onder de tas en voor de veiligheid van de gebruiker in het donker zit er een lichtreflecterend vlak aan de bovenkant.
Door de vele comfortabele en praktisch geplaatste handgrepen is deze hoes vanuit allerlei posities makkelijk op te pakken en natuurlijk kunt u de tas als een rugzak dragen met de comfortabele schouderriemen of als een normale handtas oppakken met de daarvoor bestemde tasgrepen.
De hoes is voorzien van een accessoirevak aan de voorkant om bv. extra snaren in op te bergen, een achterzak voor uw muziek en een compartiment met gescheiden ruimten om 2 strijkstokken los van elkaar in op te bergen. kwijtraken.Over ripstop nylon:Ripstop nylon is een lichtgewicht stof met geweven ripstop versteviging in een hekjes patroon. Er wordt een speciale verstevigingstechniek gebruikt om het tegen scheuren en kapot trekken te beschermen. Het wordt geweven met grof, stevig schering en garenvulling met intervallen zodat scheurtjes niet verspreiden. Ripstop stoffen worden bv. gebruikt in zeilen van zeilboten , luchtballonnen, vliegers , parachutes, tenten, beschermende kleding voor brandweermannen. Voordelen van ripstop zijn de gunstige stevigheid-gewicht verhouding en dat kleine scheurtjes niet kunnen verspreiden.

270,00 €